Івано-Франківськ

На Донеччині загинув військовий з Рогатинщини Любомир Гуменний

Захисник був уродженцем села Путятинці.

На Донеччині загинув військовий з Рогатинщини Любомир Гуменний

Четвертого січня, під час бойового завдання в районі населеного пункту Гостре, що у Курахівській громаді Покровського району на Донеччині загинув військовий з Рогатинщини Любомир Гуменний. 40-річний воїн отримав осколкове поранення несумісне з життям. Сумну звістку повідомила Рогатинська громада, пише ПІК.

“Хай добрий спомин про захисника Любомира стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів. Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Дякуємо воїну за захист! Царство Небесне нашому герою!”, – йдеться у повідомленні.

Любомир Гуменний захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. З 4 березня 2022 року виконував завдання стрільця-зенітника 1 батальйону охорони військової частини. Перебував на Донецькому напрямку.

Довідково: Любомир Гуменний народився 29 квітня 1983 року в селі Путятинці. Закінчив місцеву школу, пройшов строкову службу. Відтак у доволі юному віці в 2003 році разом з дружиною Іванною створюють сім’ю. У цих міцних стосунках подружжя народило та виховало двох прекрасних дітей – донечку Ірину та сина Вадима. Разом збудували новий дім для них. Вічна пам’ять!

Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено