Івано-Франківськ

Садять у клітки і вивозять: у Тернополі подружжя жорстоко поводиться з вуличними тваринами

Інформацію оприлюднили місцеві зоозахисники.
c1b3bc53d613b4e6

Фото ілюстративне

У Тернополі перевіряють інформацію про жорстоке поводження з тваринами. У соцмережах поширюється новина про те, що в обласному центрі зароджуються “борці” із вуличними тваринами.

Про це повідомляє поліція Тернопільщини, пише ПІК.

“Одна із зоозахисниць міста оприлюднила інформацію про те, що подружжя із Золотогірської виловлює тварин, садить їх у клітки, вивозить за місто, ймовірно у поле чи ліс, та випускає вже там на мороз”, – йдеться у повідомленні поліції.

Зоозахисники, які подали заяву до поліції про жорстоке потвердження з тваринами, зазначають, що серед зниклих – домашній кіт.

“Ось так просто у холод, люди без грама совісті і співчуття вважають, що можуть вивозити тварин на вірну смерть (імовірно кудись у поле чи ліс), а по факту, ми навіть не знаємо, чи не розправились вони над зловленими тваринами? Одним із котів, котрі зникли без сліду – став і домашній кіт на фото. Котик належить людям, чий син нещодавно загинув на війні. Тваринка була єдиною розрадою у людей після смерті сина”, – йдеться у дописі інформаційного порталу Animagus.

416159971 700872215484654 3996608756697986740 n

Зниклий кіт

Поліцейські внесли до єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення. Встановлюються люди, причетні до даного правопорушення.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено