Івано-Франківськ

На кордоні з Угорщиною затримали групу людей, які “шукали кращого життя” (ФОТО)

Під час затримання один із чоловіків двічі намагався втекти.

419525967 708743118102787 6510799947987672835 n scaled

Сьогодні вночі прикордонники відділення «Саловка» Чопського загону затримали групу людей, які намагалися поза пунктами пропуску дістатися Угорщини.

Про це пише ПІК з посиланням на західне управління Держприкордонслужби України.

Трьох невідомих біля кордону зафіксувала камера відеоспостереження. На пошуки ймовірних правопорушників одразу вислали додаткові наряди з розшуковими собаками.

Двох чоловіків і жінку затримали, коли вони намагалися подолати паркан. Під час затримання один з чоловіків намагався втекти. Його розшукали у фруктовому саду, який знаходиться поблизу.

“Два порушники мали при собі паспорти громадян України, жінка не мала документів, що посвідчують особу. Правоохоронці встановили, що вона також є громадянкою України. Усі троє проживають у місті Чоп та разом вирішили пробратися через кордон до Угорщини у пошуках кращих умов життя”, – йдеться у повідомленні.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин правопорушення їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено