Івано-Франківськ

Стало відомо, куди зник ексміністр оборони Олексій Резніков

Чиновник повертається до адвокатської практики.

Стало відомо, куди зник ексміністр оборони Олексій Резніков

Зазначимо, останніми місяцями доля Резнікова була невідома. Він не отримав нову посаду, не з’являвся на публіці та перестав вести діяльність у соцмережах. Але ім’я ексміністра оборони постійно виринало на тлі чергових скандалів, пише ПІК.

Днями національна асоціація адвокатів України повідомила, що право на заняття адвокатською діяльністю ексміністра оборони України Олексія Резнікова поновили на основі його заяви.

“Олексій Резніков зупинив право на заняття адвокатською діяльністю у березні 2020 року одразу після призначення на посаду віцепрем‘єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України”, – йдеться у повідомленні.

До слова, Олексій Резніков отримав свідоцтво адвоката у 1994 році у Львівській обласній КДКА. До роботи у КМУ він працював у юридичних фірмах і адвокатських об’єднаннях. З 2008 року також був депутатом Київської міської ради, заступником міського голови — секретарем Київської міської ради, заступником голови Київської міської державної адміністрації.

У квітні 2014 року на позачерговому з’їзді адвокатів України Олексія Резнікова було обрано одним із трьох членів Вищої ради юстиції за квотою адвокатури.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено