Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Коли на цьому тижні краще проявити , а коли - полежати на дивані: що віщують зірки всім знакам зодіаку.

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 22-28 січня 2024 року, пише ПІК.

ОВЕН

Потреба зближуватися з iншою людиною i дослiджувати новi межi стосункiв може увiйти до суперечностi з бажанням зберегти незалежнiсть. Конфронтацiя, суперництво цього тижня створять фон для тих контактiв, де ви претендуєте на лiдерство. Дiйте рiшучiше у понедiлок i вiвторок. Несподiванi аргументи в переговорах з партнерами пiдуть на користь справi. Але зменшiть оберти у четвер i не ухвалюйте важливих рiшень до кiнця тижня.

  • Сприятливi днi – 22, 23; несприятливi – 24.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо у вас є конкретнi завдання на цей тиждень, то починайте їхню реалiзацiю вже у понедiлок. Не все пiде за планом, але результати порадують. Покупки, вiдвiдування виставок i косметичних салонiв теж добре приурочити до цього тижня. Середа пiдходить для важливих переговорiв або душевних розмов з близькою людиною. У вихiднi знайдiть для себе справи, якi допоможуть вiдволiктися вiд поки невирiшуваних проблем.

  • Сприятливi днi – 24, 28; несприятливi – 23.

БЛИЗНЮКИ

Понедiлок створить хороший посил для вирiшення важливих питань цього тижня. Але уважно стежте за ходом розвитку кожної ситуацiї. Партнери можуть проявляти нечеснiсть, порушувати зобов’язання i домовленостi. У четвер легко опинитися у безвихiднiй ситуацiї, але поки що i не варто робити вибiр – через декiлька днiв усе може вирiшитися саме собою. Суботу використовуйте для поїздок i активного вiдпочинку.

  • Сприятливi днi – 27; несприятливi – 25.

РАК

Це кращий час, щоб внести полiпшені зміни в iнтер’єр свого будинку. У понедiлок можна робити придбання, починати реалiзацiю своїх дизайнерських проєктiв або запрошувати з цiєю метою фахiвцiв. Не уникайте вiдвертої розмови в середу. Вона сприятиме зближенню, а романтичнi спокуси i парадокси почуттiв розбудять ваш iнтерес до флiрту i наповнять життя приємними враженнями.

  • Сприятливi днi – 23, 26; несприятливi – 25.

ЛЕВ

Цього тижня не розпорошуйте свої сили на другоряднi справи. Вже у понедiлок несподiвана iнформацiя може звернути вашу увагу на якийсь новий напрям. Можливо, вам захочеться переглянути питання партнерства. У першiй половинi тижня несподiванi та ефективнi рiшення пiдкажуть вам самi партнери. Але з четверга вже не варто проявляти надмiрну активнiсть. Краще зайняти позицiю спостерiгача i бiльше часу придiлити своїм особистим справам.

  • Сприятливi днi – 23; несприятливi – 28.

ДIВА

Збiльшуються доходи, але можуть зрости i вашi витрати. Вiзьмiть вiдпустку, якщо не встигли вiдпочити ранiше. Попереду багато справ, а зараз у вас є можливiсть вiдволiктися вiд турбот, зняти напругу, провести бiльше часу на природi. Тиждень сприятливий для поїздок, особливо перша його половина. З п’ятницi розмови з близькою людиною переводьте в нейтральне русло, щоб уникнути можливих проблем.

  • Сприятливi днi – 22, 24; несприятливi – 23.

ТЕРЕЗИ

У першi два днi тижня вам добре вдаватимуться справи, де ви зможете проявити свої творчi здiбностi. Вiдвiдайте виставки, презентацiї, внесiть якiсь моднi елементи у свiй житловий простiр. Із середи з’являться проблеми, якщо ви не звертатимете уваги на сигнали, якi одержуєте завчасно. В особистих стосунках до вихiдних можуть накопичитися претензiї до партнера. Зменшiть оберти i направте свою енергiю на гiднi цiлi.

  • Сприятливi днi – 22; несприятливi – 26.

СКОРПIОН

Вас можуть займати питання престижу i домiнування, але поки що краще зайнятися власним iмiджем i зробити вiдповiднi придбання. Для цих цiлей пiдходить перша половина тижня. З четверга доведеться зiткнутися iз зовнiшнiм або внутрiшнiм випробуванням, коли перестануть працювати деякi звичнi схеми вiдносин. Не поспiшайте проявляти iнiцiативу. На побутовому рiвнi добре позбавлятися вiд старих речей.

  • Сприятливi днi – 23, 27; несприятливi – 25.

СТРIЛЕЦЬ

Вашi рiшення та їхнє здiйснення проходитимуть на одному диханнi. Зустрiчi, обговорення нових напрямiв дiяльностi, роботу з рекламою плануйте на першу половину тижня. Потiм доведеться переключитися на домашнi справи. Емоцiї багато в чому визначатимуть розвиток подiй. Краще не ускладнювати i без того напружену атмосферу. Поїздки, зустрiчi з друзями можна планувати на суботу.

  • Сприятливi днi – 22, 26; несприятливi – 24.

КОЗЕРIГ

Вам необхiдно чiтко визначити майбутнi завдання. Можливостi розширюються, але поки що для вас горить жовтий сигнал свiтлофора перед включенням зеленого. Збирайте iнформацiю, розширюйте зв’язки i виконуйте рутинну частину роботи. У четвер проявiть мудрiсть i стриманiсть у тих ситуацiях, де позицiї та iнтереси учасникiв виявляться суперечливими. В недiлю корисним буде будь-яке фiзичне навантаження.

  • Сприятливi днi – 25, 28; несприятливi – 27.

ВОДОЛIЙ

У понедiлок i вiвторок вашi фантазiї можуть виявитися не такими вже безпiдставними i наблизять вас до оригiнального рiшення. Переговори, угоди намагайтеся вiдразу оформляти i швидко просувайте свої справи. Поки не варто розраховувати на зниження навантаження, але попереду хорошi перспективи, i заради них варто потрудитися. У вихiднi спробуйте побути на природi.

  • Сприятливi днi – 28; несприятливi – 23.

РИБИ

У понедiлок починається сприятливий перiод, який триватиме майже два мiсяцi, i ви зможете вирiшити ранiше вiдкладенi питання. Плануйте переговори та iншi важливi заходи на середу. У четвер добре позбавлятися вiд шкiдливих звичок або речей, якi вийшли з моди. Наведiть лад у своїх шафах, звiльнiть мiсце для нових придбань. Ви можете вiдчувати сильне напруження в другiй половинi тижня. Старайтеся частiше робити перерви в роботi.

  • Сприятливi днi – 27; несприятливi – 25.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено