Івано-Франківськ

На Прикарпатті ліквідували канали збуту наркотиків (ФОТО)

Затримали мешканців Калуша та села Олеша.

417423580 377772678230301 3795098463466824037 n scaled

На Прикарпатті ліквідували канали збуту наркотиків. Обох правопорушників затримали.

Зокрема, викрили протиправну діяльність 37-річного мешканця Калуша. За місцем проживання чоловіка виявили та вилучили 39 таблеток, які містять наркотичний засіб, обіг якого обмежений. Таблетки чоловік зберігав з метою збуту.

Правопорушника затримали.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід

Ще одного збувача затримали в Івано-Франківську. Слідчі задокументували декілька фактів відсилання 27-річним мешканцем села Олеша, наркопосилок. Відтак збувача викрили на гарячому.

“В картонній коробці, які правопорушник хотів відправити поштою, знаходились 6 зіп-пакетів із вмістом рослинної речовини схожої на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, обіг якого заборонено. Під час обшуку за місцем проживання поліцейські виявили підготовлені до фасування заборонені рослинні речовини, пристрої для подрібнення, зважування та гроші, отримані від протиправної діяльності. Речові докази вилучено та направлено на експертизу”, – йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться заходи зі встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності та каналів придбання заборонених речовин.

 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено