Івано-Франківськ

Будували 12 років: у Гошеві відкрили та освятили “Дім паломника” (ФОТО)

У події взяли участь настоятелі та представники із більшості василіянських монастирів в Україні, в тому числі зі східних теренів.

Будували 12 років: у Гошеві відкрили та освятили "Дім паломника" (ФОТО)

У Гошеві, 25 січня освятили «Дім паломника» — комплекс з кімнатами для проживання, харчування, молитви та навчання, будівництво якого розпочалося у 2012 році. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

«Дім паломника” в Гошеві відкриває свої двері для паломників, реколекційних груп, організації навчальних заходів, релігійних конференцій. Він і давніше частково виконував заплановані функції, адже в його стінах у літній період проводилися зустрічі для християнської молоді та частково заходи з духовно-психологічної реабілітації українських вояків та їхніх сімей. Нехай у “Гошівському Домі” паломника кожен охочий, який переступить його поріг, знайде свій духовний затишок», — йдеться у повідомленні.

На завершення урочистостей о. Йоан Школик подякував усім причетним до будівництва — настоятелям і братії, архітекторам та інженерам, будівельникам та іншим виконавцям робіт, а особливо фундаторам і жертводавцям, та вручив їм символічні подарунки з копією Гошівської чудотворної ікони.

original 1232221539 scaled original 1416720542 scaled original 3178058660 scaled

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено