Івано-Франківськ

У Львівському геріатричному пансіонаті трапилася пожежа: є загиблий (ФОТО)

За даними міськради, понад 200 осіб вдалось евакуювати.

photo 2024 01 29 08 21 57

Внаслідок пожежі у Львівському геріатричному пансіонаті загинув літній чоловік, понад 200 людей вдалось евакуювати. Причини займання наразі невідомі, пише ПІК.

«Через пожежу в геріатричному пансіонаті на вул. Медової Печери у Львові загинув літній чоловік. Причина смерті – численні опіки та отруєння продуктами горіння», – повідомляєЛьвівська міська рада.

За даними міськради, понад 200 осіб вдалось евакуювати, у тому числі чоловіка зі задимленої кімнати. На жаль, дорогою до медзакладу він помер.

Саме загоряння сталося у неділю, близько 20:00 на 2-му поверсі пансіонату. Обставини пожежі наразі невідомі. Рятувальники погасили вогонь.

«Більших масштабів надзвичайної ситуації вдалося уникнути завдяки тому, що у листопаді-грудні 2023 року у цьому закладі провели комплекс робіт з обслуговування протипожежної системи. Тоді замінили близько 300 сигнальних датчиків, які попередили про пожежу і дозволили оперативно евакуювати підопічних пансіонату», – розповів очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Однією з версій, чому могла статися пожежа, є куріння у кімнаті. Точну причину займання встановлюють правоохоронці. Інші люди та приміщення не постраждали.

1 33

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено