Івано-Франківськ

Прикордонники затримали франківця та ще двох ухилянтів за кілька метрів від держкордону

Особу головного організатора встановлено. Триває його пошук.

421877971 716034500706982 3147702778867666556 n scaled

На Буковині протиправні елементи активно пропонують потенційним порушникам кордону свої послуги в якості провідників. Адже громадяни готові платити чималі гроші за потрапляння до сусідніх країн в обхід пунктів пропуску.

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону практично в режимі 24/7 обробляють і аналізують величезні обсяги інформації, з метою виявлення та припинення порушень, повідомляє ПІК із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Реалізуючи одну з таких інформацій, прикордонники заздалегідь спланували затримання трьох чоловіків, які намагались в пішому порядку потрапити до Румунії, оминувши прикордонний контроль. Побачивши прикордонників, порушники спробували втекти, однак були затримані, не діставшись до омріяного закордону буквально пари сотень метрів.

Мешканці Івано-Франківської, Запорізької та Сумської областей заплатили чернівчанину по 6 тисяч євро, і той за допомогою мобільного зв’язку надавав їм вказівки по часу та напрямкам руху.

Особу головного організатора встановлено. Триває його пошук. Відносно затриманих порушників складені матеріали про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, прикордонники назвали “найпопулярніші” маршрути втечі ухилянтів із України.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено