Івано-Франківськ

Івана Федорова призначили головою Запорізької ОВА

Федоров із грудня 2020 року був міським головою нині тимчасово окупованого Мелітополя.

photo1707053480 scaled

Федорова Івана Сергійовича призначили головою Запорізької обласної державної адміністрації, який із грудня 2020 року був міським головою нині тимчасово окупованого Мелітополя й після початку повномасштабної війни певний час перебував у російському полоні.

Про це йдеться в указі президента, пише ПІК.

Сьогодні перебуваючи у Запорізькій області Володимир Зеленський представив новопризначеного голову Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова.

49356ad1b4b16ff4b40af9abe53aa6ed 1707048291 extra large scaled

Президент відзначив важливість того, щоб керівництво області працювало безпосередньо на місці й добре розуміло специфіку регіону.

«Потрібно зробити все, щоб Україна повернулась у ваш рідний Мелітополь. Україна сьогодні бореться за це. Це обов’язково станеться», – сказав він, звертаючись до нового голови Запорізької ОДА.

Іван Федоров зазначив, що для нього честь і відповідальність у такий складний для нашої держави час очолити рідну Запорізьку область.

«Моя основна мета – щоб усі люди, які дуже бажають повернутися додому, якомога швидше могли це зробити. Але й у прифронтовому Запоріжжі життя має тривати. Люди мають вірити в Запоріжжя і нашу державу Україну», – зазначив він.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено