Івано-Франківськ

“Важке рішення”: SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на Євробачення-2024

Співачка каже, що через збої у "Дії" голоси могли зарахуватися не коректно.

 

IMG 20240204 122208 scaled

Учасниця Національного відбору Євробачення-2024 співачка SKYLERR, яка виступала під номером 8 з піснею Time is running out, оголосила, що знімає свою кандидатуру з Нацвідбору.

Про це вона повідомила у своїх соцмережах.

“Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз – це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. “ДІЯ” працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті”, – написала співачка.

Дівчина додала, що у піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, їй не цікаво брати участь.

“«Немає переможців в цьому марафоні” – слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо “Час спливає”! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного”, – додала SKYLERR.

Як пояснило Суспільне Мовлення, за правилами Нацвідбору підстав знімати кандидата на цьому етапі конкурсу немає. Але якщо SKYLERR стане переможницею, то може відмовитись від договору.

Нагадаємо, увечері суботи, 3 лютого, в Україні відбувався фінал Національного відбору Євробачення-2024: під час голосування у Дії виник технічний збій, час для віддачі голосу продовжили до вечора 4 лютого.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено