Івано-Франківськ

У Космачі натовп людей перекрив дорогу та напав на жінку з дитиною: що про це відомо (ВІДЕО)

У результаті конфлікту в Косівському районі постраждали троє людей, серед них – неповнолітня.

Znimok ekrana 2024 02 07 121006

У вівторок, 6 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт за участі місцевих мешканців в селі Космач.

Як повідомили в поліції Івано-Франківської області, мешканці отримали неправдиву інформацію, яка була розповсюджена по локальних групах у соціальній мережі.

“Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Постраждала жінка розмістила допис про цю подію на своїй фейсбук-сторінці в якому розповіла, що місцеві зупинили її двічі.

“І тут вони мене з горем пополам відпустили, хоч рух був на дорозі сильно перекритий цим натовпом… І тут я вже повертаюся із нової пошти цією самою дорогою, і вони знову там стоять, але вже ще більш розлючені, і я дивлюся як всі ці люди просто їдуть на мою машину, я встигла замкнути двері, і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати хто я така, що я точно не місцева бо вони мене не знають, і що я НАВОДЧИЦЯ ВОЄНКОМУ!!! Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків, ” – йдеться у повідомленні.

За її словами, люди їй погрожували, били та трясли авто, а також вдарили дитину, яка знаходилася всередині автомобіля. Постраждала зазначила, що внаслідок сутички у неї струс мозку, а в дитини перебій носа.

У поліції підкреслили, що провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись. Правоохоронці очікують на результати експертиз від медиків, після чого вирішать питання щодо надання правової кваліфікації події.

До слова, коментарях до свого допису постраждала жінка написала, що вона звернулася до поліції із заявою.

Znimok ekrana 2024 02 07 120738

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено