Івано-Франківськ

Звільнення Залужного: що думають франківці про можливу «відставку» генерала (ВІДЕО)

Жителі міста впевнені, що зараз цього робити точно не потрібно.

Журналісти Прикарпатської інформаційної корпорації “ПІК” поцікавилися у франківців, що вони думають про можливу “відставку” головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Відповіді людей, дивіться у відео:

Нагадаємо, що нещодавно у мережі поширилася інформація про звільнення генерала Залужного. У Міноборони одразу заявили, що це не правда, в Офісі президента також сказали, що його ніхто не звільняв. Новину одразу підхопили світові ЗМІ, тож епопея з буцімто “звільненням” головнокомандувача ЗС триває.

За даними опитувань, переважна більшість українців – 72% – поставилися б негативно до відставки головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. 

Днями президент Володимир Зеленський в інтерв’ю одному з італійським ЗМІ на запитання журналіста щодо повідомлень ЗМІ про можливе звільнення командувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного, Зеленський відповів, що йдеться про кадрове перезавантаження не лише у військовій сфері.

“Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну низки державних керівників, а не тільки в одному секторі, як військо. Я думаю про цю заміну, але тут не можна сказати, що ми замінимо тільки одну людину”, – сказав Зеленський.

Президент України наголосив, що думає про глобальну заміну, що стосується не лише однієї посади, а управлінського напрямку.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено