Івано-Франківськ

Задушив і закопав в лісі: житель Одещини приїхав на Прикарпаття, щоб вбити родичку (ФОТО)

Чоловік намагався приховати сліди злочину.

417507431 386651904009045 4477641309748552341 n scaled

Мешканець Одеської області приїхав на Прикарпаття, щоб вбити свою сестру. Чоловік проник до помешкання родички, де задушив її. Потім він вивіз тіло в ліс та закопав.

Про це пише ПІК з посиланням на поліцію Івано-Франківщини. 

5 лютого з повідомлення про зникнення 55-річної мешканки села Мирне до поліції звернувся її син. Щоб відшукати жінку,  правоохоронці опитали сусідів, знайомих, перевірили камери відеоспостереження. Перевіряли також територію Надвірної та навколишніх сіл.

Наступного дня співробітники поліції виявили закопане тіло жінки, зі слідами насильницької смерті, в лісі в одному із населених пунктів Івано-Франківського району.

“До вчинення злочину може бути причетний брат загиблої. Під час опрацювання інформації та реалізації невідкладних оперативно-слідчих заходів, із залученням оперативників управління Карного розшуку обласної поліції, слідчих Слідчого управління, співробітників надвірнянської поліції, спеціалістів-криміналістів та за співпраці одеських правоохоронців вдалося вийти на «слід» фігуранта. Його затримали в Одесі, де він переховувався. Йдеться про 45-річного мешканця Одеської області“, – йдеться у повідомленні.

Поліція встановлює можливі причини вчинення затриманим особливо тяжкого злочину. Слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

Жителя Одещини затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру в умисному вбивстві.  Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено