Івано-Франківськ

Нічна атака по Україні: Повітряні збили 40 з 45 “Шахедів”

ППО працювала у межах дев'яти областей.

photo 2023 12 04 03 25 23 scaled

В ніч на 11 лютого російські окупанти вчергове атакували Україну ударними дронами. Ворог випустив 45 БпЛА типу “Shahed-136/131” з районів Балаклави та мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

У результаті бойової роботи сил ППО знищено 40 дронів.

“До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби”, – йдеться у повідомленні.

Ворожі безпілотники знищено в межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Що відомо

На півдні України цієї ночі силами та засобами ППО ЗСУ були збиті 26 ворожих ударних дронів типу “Шахед”, які російські окупанти запускали для повітряної атаки. Бойова робота ППО ЗСУ тривала у кількох областях.

Силами та засобами протиповітряної оборони були знищені усі дрони-камікадзе типу “Шахед”, які російські загарбники запускали для ударів по Києву. Ворожі безпілотники заходили із західного напрямку. Повітряна тривога у Києві та області тривала майже 2 години.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено