Івано-Франківськ

На Донеччині збудували сотні кілометрів нових укріплень вздовж лінії фронту, – Шмигаль (ФОТО)

Інтенсивні роботи тут тривають ще з минулого року.

photo 2024 02 13 17 12 37 2 scaled

У вівторок, 13 лютого прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відвідав Донеччину та ознайомився з ходом будівництва фортифікацій та інженерних загороджень.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі, передає ПІК.

“Інтенсивні роботи тривають ще з минулого року. Наразі збудовано сотні кілометрів нових укріплень уже вздовж всієї лінії фронту. І темп будівництва постійно зростає”, – зазначив Шмигаль.

photo 2024 02 13 17 12 37 scaled

За його словами, напрацьовують також залучення інженерної техніки від партнерів. Зокрема, машин для земляних робіт та усунення перешкод, для знешкодження мін і вибухових речовин, ремонтно-евакуаційних машин, придатних для роботи на лінії фронту вантажних авто, тягачів тощо.

До слова, як повідомили в Івано-Франківській ОВА,  наразі на Прикарпатті шукають людей, котрі б допомогли з будівництвом фортифікаційних споруд в Донецькій області.  Загалом потрібно 300 людей. Заробітна плата складатиме 20 тисяч гривень.

“Людей забезпечать житлом та харчуванням. Ті, хто погодяться допомогти з будівництвом оборонних споруд, отримають відстрочку від призову на період будівництва”, – повідомили в ОВА. 

Читайте у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено