Івано-Франківськ

В Авдіївку вперше за два роки прийшло підкріплення: деякі воїни підуть на ротацію

Український Генштаб повідомляв вранці 13 лютого про 29 атак Росії навколо і в Авдіївці.

У Авдіївку вперше за два роки прийшло підкріплення: деякі воїни підуть на ротацію

В Авдіївці частину підрозділів 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка  замінили іншими підрозділами. Про це повідомив речник бригади Іван Секач в ефірі програми «Свобода Ранок» (проєкт Радіо Свобода) вранці, 13 лютого, пише ПІК.

«У нас немає достатніх можливостей, щоб утримувати місто, але приходить підкріплення, і ми розраховуємо на дружні підрозділи, – сказав він. – Я не говоритиму, що це за підрозділ. Але це потужна підтримка, нам трохи спокійніше стало, коли вона прийшла. Вперше за майже два роки функціонування 110-ї окремої механізованої бригади деякі наші підрозділи повноцінно вивели з боїв для відпочинку та ротації».

За словами бійця, армія Росії продовжує рватися до дороги, якою відбувається постачання угруповання Сил оборони в місті – в умовах переваги агресора в особовому складі та авіації. 

Раніше американський Forbes без будь-яких посилань не джерела припустив, що в Авдіївку перекидається одна з кращих штурмових бригад у Силах оборони – Третя штурмова. Якихось офіційних підтверджень цьому поки що немає.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено