Івано-Франківськ

Білорусь запровадила режим контртерористичної операції у районі, який межує з Україною

Режим контртерористичної операції ввели у Лельчицькому районі Гостомельської області, який межує з Рівненщиною та Житомирщиною.  

30 main v1707995182

Білорусь у четвер, 15 лютого, запровадила режим контртерористичної операції в одному з районів Гостомельської області: він межує з Україною.

Про це інформує білоруська пропагандистська агенція Белта, з посиланням на повідомлення управління КДБ у Гомельській області.

“У Лельчицькому районі Гомельської області введено режим контртерористичної операції. Населення просять підкорятися вимогам співробітників силових структур та зберігати спокій”, – зазначають пропагандисти.

Причини введення режиму контртерористичної операції не вказують.

Речник Держприкордонслужби України полковник Андрій Демченко повідомив що за наявною інформацією, в цьому районі на території РБ планувалося проведення якихось чергових нескінченних навчань, які проводяться в Білорусі постійно. Не виключено, що ці навчання вони вирішили назвати контртерористичним режимом. Однак якоїсь значної активності по той бік кордону ми не спостерігаємо. Ми продовжуємо укріплювати наш кордон і пильно його обороняти, аби не допустити жодних провокацій.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено