Івано-Франківськ

На Буковині знайшли тіло 8-річної дівчинки, яку розшукували майже дві доби (ФОТО)

Пошуки дівчинки тривали майже дві доби.

7bcff423f7c001ea3eeba67daa9b12ff scaled

У четвер, 15 лютого, у селі Коритне водолази спільно з працівниками гірської пошуково-рятувальної групи виявили у річці Бережонка тіло 8-річної дівчинки.

Про це повідомили в поліції Чернівецької області, пише ПІК.

Про зникнення дочки до поліції повідомила 43-річна жителька села Коритне. Вона зазначила, що 8-річна дівчинка не повернулася додому із школи.

“Від місця зникнення дитини поліцейські разом із рятувальниками провели ретельний огляд прилеглої території та водойм із залученням фахівців водолазних робіт і спецтехніки. У результаті пошукових дій водолази та фахівці гірської пошуково-рятувальної групи розшукали тіло зниклої дівчинки у річці Бережонка в територіальних межах села Коритне приблизно за 5 кілометрів від місця зникнення”, – йдеться у повідомленні.

Тіло дитини направлять для проведення судово-медичної експертизи.  Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з приміткою «нещасний випадок».

Нагадаємо, сьогодні у Львові знайшли тіло 16-річного хлопця з Коломиї, який зник понад тиждень тому.  Слідчі проводять розслідування з позначкою “самогубство”.

Днями, на Тернопільщині виявили тіло 6-річного хлопчика, який зник напередодні. Дитину знайшли в річці вже мертву.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено