Івано-Франківськ

В Івано-Франківську попрощалися з воїном-добровольцем Романом Корнутою

Люди йшли центральними вулицями міста за траурним кортежем,

471c8cb708ed935f

19 лютого в Івано-Франківську попрощалися з воїном-добровольцем Романом Корнутою на позивний Мазепа. Рідні, друзі, побратими та сотні містян пройшли центральними вулицями міста за траурним кортежем, повідомила кореспондентка Суспільного.

Люди йшли центральними вулицями міста за траурним кортежем, пише ПІК із посиланням на “Суспільне“.

Рідні, друзі, побратими та сотні містян пройшли центральними вулицями міста за траурним кортежем. Івано-Франківськ, 19 лютого.

Друг загиблого воїна Олег Чигер розповідає, що Роман Корнута добровільно пішов захищати країну у 2014 році. Під час повномасштабного вторгнення він боронив Київ, звільняв Херсон та Роботине. Роман був спецпризначенцем.

Між друзями часто називали його”спартанцем”. Тому що це — справжній потужний воїн, герой, який не шкодував себе, свого здоров’я і життя, як бачите, і захищав нас з вами. Нещодавно помер батько Романа від хвороби. Він мав бути на похороні, але не залишився, поїхав з хлопцями в Авдіївку, де героїчно загинув за нашу з вами незалежність і вільну Україну“, — каже Олег Чигер.

Востаннє, розповідає Олег Чигер, спілкувався з другом за день до його загибелі.

Відчувалося, що хлопцям дуже важко в Авдіївці. Важко знаходити слова, коли ти в тилу. Говорити зі своїм другом, який в самому пеклі. Але Роман тримався до останнього“, — говорить Олег Чигер.

 

Роман Корнута був засновником Івано-Франківської федерації тай-кік боксу, спортсменом та тренером.

“Він проявив себе, займаючись тайським боксом. Перемагав у дуже багатьох поєдинках, представляв наше місто на всеукраїнських турнірах. Востаннє спілкувався з Романом напередодні його загибелі. Це було 13 лютого. І вже увечері зв’язок з ним обірвався“, — розповідає друг загиблого воїна Федір Хашалов.

c0b9826db80b881f 1

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено