Івано-Франківськ

Франківців запрошують на перегляд та обговорення фільму “Нескорений Херсон”

У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.

a62531fea868de1c

Кіноклуб Docudays UA “Democracy Defenders” при громадській організації «СТАН» запрошує на перегляд та обговорення фільму “Нескорений Херсон”.

«Нескорений Херсон» – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи «Вгору» фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного центру росіянами, мітинги, окупацію та звільнення рідного міста. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.

Журналісти Медіаплатформи «Вгору» продовжують працювати в Херсоні – документують наслідки обстрілів та повені, яку спричинив теракт на Каховській ГЕС, розповідають світові історії про нескорене місто та його незламних жителів. Їхня мета, аби про їхній рідний Херсон говорили більше, а злочини росіян були задокументовані якомога детальніше.

«Нескорений Херсон» – це зізнання в любові рідному місту. Його жителі щодня живуть у небезпеці, та попри все, долають труднощі, не втрачають оптимізму, вірять у перемогу та роблять усе можливе, аби їхнє місто продовжувало жити. Херсонці, які підтримують місто живим, волонтери, комунальники, водії маршруток, продавці в магазинах це справжні герої, які доводять нам щодня, що Херсон це місто незламних людей.

Показ фільму відбудеться 23 лютого о 19:00 в громадському ресторані Urban Space 100 (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 19). Вхід вільний!

428604211 804732425023109 3516268305983809169 n scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено