Івано-Франківськ

У Франківську відбудеться прем’єра короткометражного фільму “День рішення” (ВІДЕО)

Художня ігрова стрічка з описом історичних подій, важливих в історії українського народу.

428632172 7448208091913376 1091039507794751807 n scaled

У суботу, 24 лютого, о 10:30 в театрі кіно «Люм’єр» відбудеться прем’єрний показ короткометражного фільму «День рішення».

Історія розказує про 21-го юнака, який працював вчителем фізкультури у школі, але на вчительську зарплату купити власне житло годі було і думати, тому змушений був відправитися на заробітки в Швецію. Після початку повномасштабного вторгнення будучи з-за кордоном на заробітках, ставить інтереси держави вище за свої та повертається в Україну, щоб стати на захист Батьківщини.

У переломний момент, після отримання контузії приходить до висновку для себе, заради чого і кого він воює і робить правильний для себе, вибір – повернутись на війну та вірить, що після перемоги трудова міграція українців піде на спад – відбудова держави стане найважливішим завданням.

Творці стрічки 

Співавтор ідеї, режисер, основний відеооператор та монтажер 16-ти річний Олександр Василів, в доробку якого вже не одна авторська робота за останній рік Олександр працював із зірками шоу-бізнесу всеукраїнського рівня (Тіна Кароль, Ольга Полякова) та офіційними медіа. Співавтор ідеї та сценарист Микола Смеречук.

Фільм виготовлено за підтримки меценатів та Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

  • Дата: 24 лютого (субота)
  • Час: 10:30 год. – прем’єра фільму
  • Локація: театр кіно «Люм’єр», кінозал на 1 поверсі

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено