Івано-Франківськ

ЗСУ штурмом витіснили росіян з позицій на Херсонщині (ФОТО)

22 лютого на лівобережжі Херсонщини, зокрема під Кринками, тривали позиційні бої.

222 5 scaled

Після українського штурму окупанти на південному фронті відступили з невизначених позицій поблизу Кринок Херсонської області.

Сили оборони продовжують вести бойові дії одразу на декількох ділянках фронту, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

1172720 6 w 1000 scaled

22 лютого на лівобережжі Херсонщини, зокрема під Кринками, тривали позиційні бої. Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що російські сили відступили з невизначених позицій поблизу Кринок після українського штурму в цьому районі.

Яка ситуація на інших ділянка фронту 

“Російські блогери стверджували, що армія РФ просунулася на заході Запорізької області. Відомий кремлівський блогер стверджував, що російські війська просунулися на один кілометр поблизу Роботиного і відкинули українські війська з кількох позицій поблизу Вербового“, – сказано в повідомленні.

Не стихали позиційні бойові дії в районі кордону Донецької та Запорізької областей.

“Російський блогер стверджував, що війська РФ просунулися поблизу Новодонецького та Приютного. Позиційні бої тривають на південь від Золотої Ниви та біля Новозлатополя”, – додали військові аналітики.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено