Івано-Франківськ

На Тисмениччині водій виграв суд щодо наркотичного сп’яніння за кермом

Справу закрили за відсутності складу злочину.

На Тисмениччині водій виграв суд щодо накротичного сп'яніння за кермом

На Тисмениччині намагалися оштрафувати водія, який перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння у селі Лисець, 2 січня 2024 року. Проте адвокат чоловіка навів аргументи, за якими на його думку поліцейські порушили порядок огляду людини на стан сп’яніння, пише ПІК.

Він вказав, що відеозаписи не є безперевними, в протоколі не вказано технічний пристрій з якого здійснювався відеозапис, а відтак останній є недопустимим доказом.

“Крім того звернули увагу суду на те, що чоловік не керував транспортним засобом, а знаходився в автомобілі, який був припаркованим, та в той момент до нього підійшли працівники поліції з вимогою пройти огляд на стан сп’яніння. Пояснив, що в подальшому попросили його перепаркувати авто і саме цей момент зафіксований на відео”, – йдеться у повідомленні Тисменицького районного суду. 

Лікар не підтвертив стан накротичного сп’яніння у чоловіка, у той час коли його зафіксували правоохоронці. Суд дослідивши всі матеріали справи, прийшов до висновку, що судова справа підлягає закриттю за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено