Івано-Франківськ

На Тернопільщині депутат із спільником вимагали від військового 6 тисяч доларів (ФОТО)

За корупційні оборудки чоловікам загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі. 

425402443 713984827589825 8478848252670623466 n scaled

Двоє жителів Тернопільської громади вимагали від військового 6 тисяч доларів. Гроші мали бути оплатою за можливість  проходити службу при обласному ТЦК, а не у зоні проведення бойових дій.

Про це повідомили у поліції Тернопільщини, пише ПІК.

Як з’ясували правоохоронці, це були старший лейтенант однієї із військових частин, а за сумісництвом депутат територіальної громади, та житель Тернополя.

“Чоловіки запропонували військовослужбовцю, який працював у роті охорони Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, уникнути поїздки в зону бойових дій. “Бізнесмени” розповіли, що мають друзів серед керівного складу РТЦК і запевнили, що проблем із виготовленням документів не буде. Свої послуги вони оцінили у 6000 доларів США”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіків затримали після того, як вони отримали хабар.  Їм повідомили про підозру за “вчинення кримінального правопорушення групою осіб за попередньою змовою” а також “зловживання впливом”.

Слідчі зібрали достатню кількість доказів щодо діяльності чоловіків, завершили досудове розслідування, а матеріали з обвинувальним актом скерували до суду.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено