Івано-Франківськ

Обрали запобіжний захід неповнолітньому, який нападав та бив перехожих у Франківську

Обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із цілодобовим носінням електронного засобу контролю.

1566881 news

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід, щодо учня одного із ліцеїв міста Івано-Франківська, 2007 року народження, який разом зі спільником нападав та бив перехожих в Івано-Франківську. 

В судовому засіданні розглядалося клопотання про визначення неповнолітньому мешканцеві міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, яке надійшло від сторони обвинувачення. Розглянувши надані докази, заслухавши покази та доводи сторін та вивчивши матеріали справи, суд вирішив задовольнити клопотання сторони слідства.

“Суд задоволив клопотання сторони обвинувачення про застосування щодо неповнолітнього міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із цілодобовим носінням електронного засобу контролю”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, на підозрюваного судом покладено наступні обов’язки:

1) прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді або суду за кожною вимогою;

2) повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання чи місця навчання;

3) утримуватися від спілкування з усіма свідками та потерпілими в даному кримінальному провадженні;

4) здати до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд та в’їзд в Україну;

5) носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, неповнолітнього підозрюють у вчинені злочинів передбачених ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії вчинені з особливим цинізмом групою осіб із застосуванням предметів пристосованих для нанесення тілесних ушкоджень).

Що передувало?

Як повідомляла ПІК, вчора вранці соціальні мережі облетіло відео, в якому на вулицях Івано-Франківська нападали на перехожих, зокрема людей літнього віку. Невідомі били їх, використовуючи при цьому газові балончики та знімали це на відео.

Поліцейські розшукали нападників та потерпілих. Неповнолітній нападник зазначив, що робили це “заради хайпу”. 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено