Івано-Франківськ

У Франківську встановили зловмисників, які нападали на перехожих та били їх (ФОТО)

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею "хуліганство", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

431186642 401991585808410 6848666347921047096 n scaled

Як повідомляла ПІК, вранці соціальні мережі облетіло відео, в якому на вулицях Івано-Франківська нападали на перехожих, зокрема людей літнього віку. Невідомі били їх, використовуючи при цьому газові балончики та знімали це на відео.

Наразі правоохоронці встановили учасників правопорушень та одну жінку – потерпілу. Хулігани доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише ПІК.

Як згодом повідомили у поліції встановлені двоє причетних до злочинних дій.

“Один з учасників хуліганства, 16-річний хлопець, разом із своїми законними представниками уже доставлений до місцевого управління поліції, де дає визнавальні пояснення. Йому уже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу”, – йдеться у повідомленні.

Також поліцейські встановлюють місцезнаходження другого фігуранта та особу третього.

“З’ясували, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько – чинний військовий ЗСУ, доброволець”, – додають в поліції.

Також поліцейські уже встановили одну з осіб потерпілих, яка підтвердила факти викладені на відео, та встановлюють особи інших потерпілих.


Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено