Івано-Франківськ

Рішення свідоме: Дзідзьо вирішив відмовитися від свого образу

Артист зазначив, що своє завдання як Дзідзьо він виконав і радіє, що образ отримав визнання серед українців. 

Рішення свідоме: Дзідзьо вирішив відмовитися від свого образу

Український співак Михайло Хома, який виступає під сценічним ім’ям DZIDZIO, здивував зізнанням. Він більше не буде виступати у своєму веселому образі та на час війни не хоче співати розважальні пісні, пише ПІК.

Співак наголосив, що це рішення свідоме. Зараз він відчуває в собі трансформацію та відповідальність.

“Коли людині немає чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода. А коли в людини з’являється якась відповідальність, перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що треба трошки нести її. Це трансформація. Ми ростемо, дякувати Богу, – сказав він.

Також артист додав, що своє завдання як Дзідзьо він виконав і радіє, що образ отримав визнання серед українців. 

“Я не знаю, може, я став нудним для молоді. Але я своє завдання на той час виконав. Багато хто впізнавав себе, і сказали, що це чесно. Я ж сценарій не писав. Якби того зростання не було, мені було б нецікаво жити”, – наголосив Михайло Хома.

До слова, Михайло Хома з дитинства брав участь у пісенних конкурсах та фестивалях. Змалечку його називали Робертіно Лоретті, адже він мав неперевершені вокальні дані.

Згодом закінчив музичну школу та вступив у Львівське музичне училище. Потім створив гурт “Друзі”, з яким виступав на весіллях.

У 2008 році його кавер на пісню “Календар” почув Андрій Кузьменко. Тоді музикант запропонував створити Михайлу спільну кавер-версію на свою композицію “Старі фотографії”. З того часу створився жартівливий образ Дзідзьо з довгою бородою. Хома почав виступати разом з музикантами, а їхні веселі пісні “Вихідний”, “Кадилак”, “Павук”, “Сусіди” та інші композиції стали справжніми хітами.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено