Івано-Франківськ

Авіація Сил оборони вдарила по восьми районах зосередження окупантів

Триває сімсот сорок сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

432325644 754890146824066 2868971972241293147 n scaled

Протягом доби відбулося 54 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 87 авіаційних ударів, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських  військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку воїни відбили сім атак противника в районах населених пунктів Терни Донецької області та Білогорівка Луганської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили п’ять атак противника в районах населених пунктів Кліщіївка, Андріївка, Ступочки та східніше Часового Яру Донецької області
  • На Авдіївському напрямку захисники відбили 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону українських військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог 5 разів атакував позиції наших захисників в районах Роботиного, Старомайорського та північно-західніше Вербового Запорізької області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та пункту управління противника.
  • Підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, зенітному ракетному комплексу “Бук-М1” та  радіолокаційному комплексу 1Л219 “Зоопарк”.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено