Івано-Франківськ

На Закарпатті жінка виманила 1,5 мільйона гривень за “зняття порчі із сім’ї”

Затриманій загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

e5c456bd4f0132e43475a1be9b1e6c59 scaled
Розшукали та затримали 22-річну уродженку Білої Церкви,  яка виманила у закарпатки понад півтора мільйона гривень та ювелірні прикраси. Її помістили до слідчого ізолятора

Про це повідомили у поліції Закарпатської області, пише ПІК.

23-річна закарпатка розповіла, що стала жертвою аферистки, яка за гроші обіцяла «відвести від її сім’ї біду». Заявниця віддала шахрайці всі свої заощадження.

“Потерпіла в мережі інтернет натрапила на пропозицію 22-річної користувачки, яка нібито знімає «порчу» та допомагає владнати сімейні проблеми.  Жінка звернулася до так званої «провидиці».  Остання запевнила клієнтку, що на її рідних наведена порча“, – йдеться у повідомленні.

Надалі, пообіцявши вирішити проблему, за декілька траншів вона виманила у потерпілої 1,5 млн гривень та понад 70 грамів ювелірних виробів із золота. Зловмисниця брала у потерпілої гроші то на інвентар для проведення обрядів, то за проведення обрядів на кладовищі.

Аферистку затримали у Чернігові, де вона винаймала квартиру.  Підозрювану доставили до Закарпатської області та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  Їй повідомили про підозру. Зараз жінка знаходиться під вартою з можливістю внесення застави у сумі понад 1,4 млн гривень.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено