Івано-Франківськ

“Тихий фестиваль відповідальності”: у Франківськ розпочинається мандрівна виставка ілюстрацій

Мета Тихого фестивалю відповідальності — об’єднати українців навколо спільних цінностей, відповідальності та взаємодії.

430069154 723434889852597 3403352886594482525 n scaled

З 11 по 22 березня у стінах Університету Короля Данила в Івано-Франківську пройде мандрівна виставка «Тихий фестиваль відповідальності».

Виставку започаткував Фонд родини Богдана Гаврилишина 19 жовтня 2023, коли Україна втретє відзначала Всеукраїнський день відповідальності людини.

В основі експозиції – 15 ілюстрацій до Декларації відповідальності людини, створеної всесвітньо відомим економістом, візіонером, співзасновником Всесвітнього економічного форуму в Давосі Богданом Гаврилишиним. Мистецьке осмислення Декларації надали українські митці «Pictoric».

Мета Тихого фестивалю відповідальності — об’єднати українців навколо спільних цінностей, відповідальності та взаємодії. Запрошуємо ознайомитися з Декларацією відповідальності людини у творчій інтерпретації ілюстраторів «Pictoric» і в такий спосіб поглянути на відповідальність як частину наших щоденних дій, орієнтир для прийняття рішень та співпраці з іншими.

Відкриття виставки відбудеться 11 березня об 11:30 за участі співзасновниці фонду, доньки Богдана Гаврилишина Патриції Шморгун Гаврилишин та голови фонду Маріанни Єлейко.

Довідково 

Тихий фестиваль відповідальності організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено