Івано-Франківськ

Окупанти п’ять разів атакували позиції ЗСУ в районах Старомайорського

Триває сімсот сорок дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

432381335 755926620053752 5792619512252972914 n scaled

Протягом доби на фронті відбулося 70 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав двох ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це пише ПІК з посиланням на вечірнє зведення Генерального штабу ЗСУ.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку наші захисники відбили чотири атаки противника в районах населених пунктів Табаївка Харківської області та Стельмахівка Луганської області
  • На Лиманському напрямку нашими воїни відбили п’ять атак противника в районах населених пунктів  Терни та Ямполівка Донецької області
  • На Бахмутському напрямку, Силами оборони відбили три атаки противника в районах східніше Часового Яру, Богданівки та Кліщіївки Донецької області
  • На Авдіївському напрямку нашими захисники відбили 14 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, п’ять разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області, західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку, ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив дві безуспішні штурмові дії на позиції українських захисників. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 30 населених пунктів, серед них Тягинка, Іванівка, Садове, Миколаївка Херсонської області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також сили протиповітряної оборони України знищили одну ракету Х-31.
  • Підрозділи ракетних військ уразили по одному району зосередження особового складу противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено