Івано-Франківськ

Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість жертв зросла

В лікарні перебуває ще шість постраждалих у важкому стані.

photo 2024 03 12 22 00 37 scaled

Станом на ранок 13 березня у Кривому Розі зросла кількість жертв ракетного удару армії Російської Федерації. Відомо про чотирьох загиблих.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

На жаль, в наслідок ворожої ракетної атаки в лікарні померла жінка 47 років. Травми були не сумісні з життям“, – йдеться у його повідомленні.

За його словами, в лікарні перебуває ще шість постраждалих у важкому стані. Зокрема, двоє дітей. Медики борються за їхні життя.

photo 2024 03 12 22 00 38 scaled

Що відомо

Ввечері 12 березня 2024 окупанти здійснили ракетну атаку і на Кривий Ріг. Щонайменше три влучання. У тому числі пряме влучення в дев’ятиповерховий будинок та у дах п’ятиповерхівки.

Внаслідок ворожої атаки станом на зараз на жаль є троє загиблих – 2 жінки та 1 чоловік. Ще близько 40 людей зазнали поранень, з них 10 дітей.

У лікарнях міста зараз перебуває 17 доставлених туди поранених дорослих (з них 4 тяжких та 1 жінка у вкрай тяжкому стані), а також 9 дітей, один з них у тяжкому стані. Усім постраждалим надається необхідна допомога, лікарі борються за життя поранених.

Внаслідок удару виникли пожежі у житлових будинках. На місце були направлені рятувальники, всі оперативні та комунальні служби, спеціалізована техніка, також залучено комунальну техніку.

Станом на вечір дев’ятьох жителів вдалося врятувати з-під завалів. Також пошкоджені стіни, дахи та вибиті вікна у житлових будинках, під’їздах, магазинах – обстеження продовжуються, інформація щодо наслідків ворожої атаки уточнюється.

Роботи щодо усунення наслідків тривають.

photo 2024 03 12 22 00 36 scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено