Івано-Франківськ

На двох напрямках фронту окупанти намагалися прорвати оборону, – Генштаб

Триває сімсот п’ятдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

FB IMG 1711045103194 scaled

Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень. На двох напрямках фронту окупанти намагалися прорвати оборону.

Зокрема, на Новопавлівському напрямку в районах населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону наших військ. А також на Лиманському.

Ситуація на інших напрямках:

  • На Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 1 безуспішний штурм позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.
  • На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Спірне, Веселе, Роздолівка Донецької області та, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 4 атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.
  • На Оріхівському напрямку ворог 6 разів, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області.
  • На Херсонському напрямку протягом доби ворог наступальних (штурмових) дій не вів.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 артилерійському засобу та 2 засобах протиповітряної оборони противника.

Нагадаємо, у ніч на 21 березня окупанти атакували Україну двома ракетами «Іскандер-М», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555. Основним напрямком удару був Київ. 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено