Івано-Франківськ

758 доба війни: на Новопавлівському напрямку ворог 25 разів намагався прорвати оборону

Розпочалася сімсот п’ятдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 74 бойових зіткнення. Загалом за минулу добу ворог завдав 36 ракетних та 55 авіаційних ударів, здійснив 150 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 2 безуспішних штурми позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.
  •  На Лиманському напрямку воїни відбили 11 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Спірне, Веселе, Роздолівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку захисники відбили 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, захисники відбили п’ять атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог вісім разів, за підтримки авіації, атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та двох зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили артилерійський засіб та два засоби протиповітряної оборони противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено