Івано-Франківськ

Гурт Kalush і співачка Kola презентували відразу дві пісні (ВІДЕО)

Переможці Євробачення-2022, реп-гурт Kalush і українська співачка Kola випустили відразу дві пісні під назвами – “Упіймай моє серце” і “Пам’ятай”.

44 scaled

Переможці Євробачення-2022, реп-гурт Kalush і українська співачка Kola випустили відразу дві пісні під назвами – “Упіймай моє серце” і “Пам’ятай”.

Прем’єри відбулися у п’ятницю, 22 березня, на Youtube, повідомляє ПІК із посиланням на “Еспресо“.

“Сьогодні особливий день, бо сьогодні вийшла пісня з KOLA. Це дуже крутий трек, який мені дуже подобається і, сподіваюсь, сподобається вам. Але, що може бути краще ніж пісня з KOLA? Тільки якщо це дві пісні! І от сьогодні вийшло 2 кліпа”, – написав у підписі до нової пісні “Пам’ятай” фронтмен гурту Kalush Олег Псюк.

Інший трек з’явився на каналі Kola.

“Вам знайоме це відчуття, коли “серце вистрибує” від шалених емоцій? Думаю, що так…Згодні, що в такі моменти дуже важливо мати в житті людину, яка “упіймає”його, підставить плече, буде поряд і готовим у будь-яку мить підтримати? Якщо вона у вас є, обов’язково поставте їй “Упіймай моє серце”, адже вона саме про таку людину…Пісню “Упіймай моє серце” ми записали разом з Олегом, моїм другом, відомим реп-виконавцем KALUSH. На мою думку, у нас вийшов чудовий дует і ми змогли передати ті емоції, що переживає кожна закохана людина, коли думає про свою другу половинку”, – зазначила співачка.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено