Івано-Франківськ

У Тернопільській області вранці працювала ППО: що відомо

На місці падіння уламків працюють вибухотехніки та правоохоронці.

У Тернопільській області вранці працювала ППО: що відомо

У Тернопільській області в ніч на 22 березня, під час повітряної тривоги уламки ворожих обʼєктів впали на територію приватного домогосподарства. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Про це повідомляє обласна військова адміністрація, пише ПІК.

“В іншому домогосподарстві цієї ночі, через вибухову хвилю пошкоджені вікна та двері приватного житлового будинку. Постраждалих немає. Відповідні служби працюють на місцях”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цієї ночі ворог завдав чергового масованого удару по Україні. Окупанти випустили різного типу ракети та шахеди. Сили ППО знищили 92 повітряні цілі: 55 безпілотників та 35 крилатих та дві авіаційні ракети.

Це – наймасштабніша атака на українську енергетику за останній час, зазначив міністр енергетики Галущенко. Є влучання та пошкодження об’єктів енергосистеми в різних областях.
Більше інформації від ОВА:
  • У населених пунктах Сумського, Конотопського та Шосткинського районів Сумщини тимчасово ввели графіки аварійних відключень.
  • російський дрон влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури на Львівщині. Почалася пожежа.
  • По Запоріжжю росіяни завдали 12 ракетних ударів. Попередньо 7 будинків зруйновано, 35 – пошкоджено. Рух автотранспортом через Дніпровську ГЕС повністю обмежили.
  • Під час атаки відключилася зовнішня повітряна лінія ПЛ-750кВ «Дніпровська», яка з’єднує тимчасово окуповану Запорізьку АЕС із об’єднаною енергосистемою України. Станція перебуває на межі блекауту.
  • На Вінниччині є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.
  • В Івано-Франківській області ворог пошкодив об’єкт критичної інфраструктури. Постраждала одна людина.
  • Голова військової адміністрації Кривого Рогу Вілкул повідомив, що у місті є влучання в об’єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого ввели графіки аварійних відключень.
  • У Хмельницькому – пошкодження обʼєктів інфраструктури та житлових будинків. Є загиблі і постраждалі серед цивільних, повідомив мер міста Симчишин.
  • У Харкові через знеструмлення насосних підстанцій є проблеми з водопостачанням. Метро працює лише як укриття, додав мер міста Терехов.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено