Івано-Франківськ

Росіяни атакували Київ крилатими ракетами: уламки впали в різних районах міста

Це третій масований ракетний удар по Україні за останні чотири доби.
Це не є об‘єкт, від якого залежить подача електроенергії на Львівщині: в ОВА повідомили деталі ракетного удару

Фото ілюстративне

У ніч на 24 березня росіяни атакували Україну ракетами та дронами. Зокрема, під ворожим ударом опинилася столиця. Це вже другий масований удар по Києву за останній час, передає ПІК.

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

“Пуски відбулися з району енгельса, саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала понад 2 години. На Київ ракети заходили групами, з північного напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона над Києвом та в районі столиці уразила приблизно десяток ворожих ракет. За попередніми даними, в місті ніхто не постраждав, руйнувань немає.

За словами Сергія Попко, внаслідок ракетного удару в Києві зафіксували падіння уламків у двох районах столиці. У Деснянському районі уламки впали на територію лісових насаджень.

“У Шевченківському районі – на територію паркової зони та на територію житлової забудови. Зафіксовані пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку. Без загорання. Інформація щодо постраждалих відсутня. На місцях пригод працюють оперативні служби”, – зазначив він.

Нагадаємо, вночі на Львівщину летіли близько 20 ракет та сім “шахедів”. Ворог атакував критичну інфраструктуру.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено