Івано-Франківськ

На Лиманському напрямку ЗСУ за добу відбили 13 ворожих атак

Триває сімсот шістдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

433465167 762804989365915 4686539659989242334 n scaled

Протягом доби на передовій відбулося 45 бойових зіткнень. Загалом, ворог здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Лиманському напрямку воїни відбили 13 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Роздолівка та північніше Веселого Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили дві атаки ворога в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку захисники відбили три атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі та Первомайське Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі населеного пункту Новомихайлівка, де ворог, за підтримки авіації, 15 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, три рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області; південно-західніше Білогір’я та північно-західніше Вербового Запорізької області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по дев’яти районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили засіб протиповітряної оборони, артилерійський засіб, станцію РЕБ,  район зосередження особового складу та станцію керування БпЛА противника.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено