Івано-Франківськ

На Прикарпатті медики “швидкої” прийняли пологи вдома (ФОТО)

Жінка народила здорового хлопчика.

433938532 944435437686766 8949056990993642705 n scaled
Нещодавно в Івано-Франківську медики екстреної медичної допомоги прийняли пологи вдома, адже жінка вже почала народжувати.

Про це повідомили в Обласному клінічному центрі ЕМД та МК Івано-Франківської облради, пише ПІК.

Оператори “швидкої” отримали повідомлення про початок позалікарняних пологів і на виклик вирушила бригада №42: лікарка Ірина Бойкович, фельдшерка Руслана Листван та водій Василь Штогрин.

На момент огляду у жінки спостерігалась активна родова діяльність – врізування та прорізування голівки. За таких обставин перевозити пацієнтку в лікарню до народження дитини було неможливо, тому медики приймали пологи вдома.

Жінці надали всю необхідну акушерську допомогу, після чого породіллю з немовлям доставили до обласного перинатального центру.

«Особисто для мене це був перший досвід таких ситуацій, тому звісно ж було хвилювання. Але була і впевненість у своїх діях, віра в те, що все пройде добре. Велику роль в таких випадках відіграють навики з виконання тієї чи іншої маніпуляції,  відпрацьовані у симуляційних варіантах, на манекенах. І звісно ж – якісна взаємодія та командна робота, за яку окрема подяка фельдшеру Листван Р.П.”, –  розповіла  лікарка.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено