Івано-Франківськ

У Долині планують відкрити філію Луганського університету

Спершу у місті відкриється консультаційний пункт від університету.

FB IMG 1711431369767 scaled

У Долині державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» планує відкрити консультаційний пункт, а згодом – філію.

Про це повідомив очільник громади Іван Дирів, пише ПІК.

Незабаром в Долині відкриється консультаційний пункт для інформування, прийому документів, можливості проходження вступних іспитів за потреби тощо.

FB IMG 1711432595710 scaled

“Сьогодні ми підписали Угоду про співпрацю між Університетом та Долинською міською радою, яка свідчить про спільну консолідацію наших ресурсів та потенціалу задля надання мешканцям нашої громади і всім бажаючим якісних освітніх послуг”, – йдеться у повідомленні.

Віталій Курило, перший проректор та голова вченої ради Університету розповів, що від початку вторгнення окупантів, з 2014 року, Університет та більш ніж 80 відсотків викладацького складу перемістились у Полтавську область (Полтава, Лубни, Миргород), а студенти продовжили навчання у дистанційній. формі

Зараз керівництво закладу впроваджує крім дистанційного виду навчання ще й цифрове, яке в Україні досі не використовувалось.

“Суть його полягає в тому, що здобувачі освіти можуть навчатись як онлайн, так і офлайн – залежно від ситуації в країні та конкретно у кожного студента…Саме такий вид навчання керівництво закладу пропонує згодом впровадити в Долині”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено