Івано-Франківськ

Тернополянин, аби виїхати за кордон, “став багатодітним татусем” трьох литовських дітей

На кордоні з Угорщиною прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону виявили молодика, який вдавав із себе багатодітного батька.

434658532 749327784044320 6049282781569349104 n scaled

Під час перетину кордону 26-річний житель Тернополя надав на паспортний контроль три нотаріально завірені копії свідоцтв про народження дітей.

Чоловік повідомив, що їде на побачення із сином 2018 року народження та двійнею донечок, які нібито народилися у вересні 2022 року. Згідно з наданими документами усі троє дітей народилися в Литві.

У ході перевірки прикордонники з’ясували, що надані документи сфальшовані.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише ПІК.

“Сам пред’явник за 11 місяців до народження двійні жодного разу не покидав Україну, а вказана у свідоцтвах про народження дітей жінка, ніколи не заїжджала на територію нашої країни. Згодом молодик зізнався, що через один із телеграм каналів знайшов ділків, які за 4,5 тисячі доларів США виготовили документи та запевнили, що він зможе за ними перетнути кордон”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники відмовили українцю у перетині кордону, а про виявлення в його діях ознак злочину, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

До слова, з початку року прикордонники Мукачівського загону виявили понад 100 підроблених документів, з якими громадяни намагалися перетнути кордон.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено