Івано-Франківськ

Окупанти вночі цілилися по енергооб’єкту Одещини та агропромислових потужностях Херсонщини

У ніч на 31 березня ворог вчергове атакував Україну з використанням дронів-камікадзе та різних видів ракет.

ппо

Під прицілом російської армії знов була енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини, про це повідомляють Сили оборони півдня України. На Одещині силам ППО вдалося збити вісім дронів, пише ПІК.

“Падіння уламків збитого дрона спричинило пожежу на одному з енергооб’єктів області, внаслідок чого відбулось знеструмлення кількох населених пунктів. Пожежу ліквідовано. Люди не ушкоджені. Ведуться відновлювальні роботи”, – йдеться у повідомленні.

По Херсонщині паралельно, під час дронової атаки, росіяни застосували й балістику, і керовану авіаційну ракету. Поцілили по законсервованому агропідприємству. Обійшлося без постраждалих.

В Укренерго додали, що через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в Одесі та прилеглих районах. Також продовжують діяти обмеження споживання на Харківщині та в Кривому Розі.

До слова, під час цієї атаки Польща знову підіймала військову авіацію для забезпечення безпеки повітряного простору країни, повідомили у Збройних Силах Польщі.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 31 березня, сили української ППО збили 18 повітряних цілей, а це 9 безпілотників та 9 ракет. 

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено