Івано-Франківськ

На війні загинув боєць з Рогатинщини Тарас Пришляк (ФОТО)

Військовий отримав смертельні поранення під час авіаційного обстрілу.

433165017 752673050292495 2310082817596603237 n

28 березня піл час боїв на околиці населеного пункту Терни Донецької області загинув військовий з Прикарпаття Тарас Пришляк.

Про це повідомили в Рогатинській громаді, пише ПІК.

“Побратими назавжди запам’ятають Тараса Пришляка як хорошого воїна, людину доброї душі, яка завжди була готова пітримати, прикрити у бою. Без рідної людини залишились дружина, доньки та дві сестри….Щиро співчуваємо рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав загиблого захисника Тараса Пришляка і надихався його добрим серцем та відвагою”, – йдеться у повідомленні.

Тарас Васильович Пришляк народився 4 листопада 1973 року у Рогатині. Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Після дев’ятого класу продовжив здобувати освіту у Перемишлянському училищі за спеціальністю «Столяр». Пройшов військову службу в армії.

 “У мирний час Тарас Пришляк працював різноробочим. Мав золоті руки. Заробляв на життя в Україні й за кордоном.Рідні згадують Тараса як дуже товариську і добру людину, двері будинку якого завжди були відкриті для близьких та друзів”, – зазначають в громаді.

Прикарпатець пішов служити у складі 71 окремої єгерської бригади на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.  На початку весни 2022 був мобілізований до лав ЗСУ.

Брав участь в боях за Ірпінь, Чернігів, Бахмут. Згодом разом з побратимами Тарас Пришляк, стрілець-санітар 3 стрілецького відділення, 3 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти, воював на Авдіївському напрямку,

Прощання з полеглим бійцем відбудеться у Рогатині.  Про час і місце прибуття скорботного кортежу повідомлять згодом.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено