Івано-Франківськ

Домашнє насильство: на Калущині на обліку як “кривдник” перебуває 351 одна людина

Калуські правоохоронці звітували про роботу з протидії домашньому насильству.

violence

На Калущині відбулась міжвідомча рада з питань сімʼї, гендерної рівності, демографічного розвитку запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, а також координаційна рада з питань протидії домашньому насильству.

Про це повідомили у поліції Калущини, пише ПІК.

Начальник сектору ювенальної превенції Тарас Бульба та старша дільнича офіцерка поліції Галина Серман розповіли про результати роботи, щодо реагування та профілактики домашнього насильства на території обслуговування відділу.

“Було відзначено, що за перший квартал на лінію «102» поступило 198 повідомлень по факту вчинення домашнього насильства, де за результатами реагування, складено 89 протоколів, винесено 134 термінових заборонних приписів (з них 20 було порушено кривдником) по 4 фактах внесено відомості до ЄРДР за ст. 126-1 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

На профілактичному обліку як “кривдник” перебуває 351 людина, з них 39 жінок та 312 чоловіків.

Нагадаємо, домашнє насильство – це не лише фізичне насильство. Сюди також відноситься психологічне  насильство – це погрози й залякування, економічне – це коли кривдник свідомо маніпулює фінансами, та сексуальне.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено