Івано-Франківськ

Протитуманні фари Depo: висока якість за прийнятними цінами

Сьогодні компанія Депо займає лідируючу позицію у виробництві автомобільної оптики в Азії.

1712338506 54577d9b247a01231cef

Кожен автолюбитель стикався з обмеженою видимістю дороги у темну пору доби під час туману, снігопаду, дощу. Справа в тому, що далеке або ближнє світло створюють так звану світлову стіну, відбиваючись від дрібних крапельок води або сніжинок.

Щоб покращити видимість у складних метеоумовах, були розроблені протитуманні фари (ПТФ). Встановлення протитуманок здійснюється парно і лише у нижній частині автомобіля. Протитуманки випромінюють добірне жовте або біле світло у вигляді широкого та плоского горизонтального променя, освітлюючи дорогу як би “під туманом”, що дозволяє поліпшити сприйняття дороги.

Перевага ПТФ полягає і у покращенні видимості самого автомобіля на дорозі під час туману. Також туманки не сліплять водіїв зустрічного транспорту.

Через невелику дальність освітлення не варто використовувати цей вид фар замість ближнього світла. Зате завдяки широкому променю ПТФ чудово висвітлюють узбіччя, що покращує маневреність на звивистих дорогах.

2898a9as 960 scaled

Протитуманки Depo

Depo (Депо) – тайванська компанія, заснована в 1977 році. Виробнича політика орієнтована виготовлення скла для автомобільних фар. Сьогодні компанія Депо займає лідируючу позицію у виробництві автомобільної оптики в Азії.

Одна з важливих переваг противотуманки Depo полягає у її низькій вартості. Це зумовлено не низькою якістю сировини для виготовлення ПТФ, а великими обсягами виробництва та вузькою спеціалізацією компанії-виробника.

Ще одним ціноутворюючим фактором є те, що Тайвань – вільна економічна зона, тому й оподаткування тут мінімальне. Так, під брендом Depo виготовляють фари для всесвітньо відомих марок Chrysler, Mercedes, VW, Mitsubishi, Honda, Kia/Hyundai та інших, що говорить про високу якість продукції.

1712338506 becbb30d200ba7f655eb

UkrParts рекомендує купити протитуманні фари Depo

Протитуманка Депо вважається альтернативою оригінальній ПТФ. За якістю тайванський бренд відповідає усім вимогам світових стандартів до автомобільної оптики. Кожна партія виробу ретельно перевіряться на певній ділянці виробництва.

Якщо ваш автомобіль ще не оснащений протитуманними фарами Depo, інтернет-магазин UkrParts допоможе підібрати необхідну протитуманку. Маючи ліцензію всіх автоконцернів, компанія Depo виготовляє якісні дублікати оригінальної оптики. Так, у відповідному розділі магазину UkrParts можна знайти туманку для будь-якої марки транспортного засобу.

Для зручності покупця надається три варіанти отримання замовлення: самовивіз з офісу, доставка кур’єром до дверей будинку або перевізниками Нова Пошта та Інтаїм. При отриманні товар пропонується оглянути відсутність дефектів, а після – здійснюється оплата. Якщо з якихось причин замовлення не задовольнило вимоги покупця, то протягом 14 днів є можливість при дотриманні відповідних правил.

UkrParts гарантує якість товару та його доставки!

original 5b63a0448aa67f14492e317e 5b63a0f1c790e 283bdab9b2b5b21cfc2792873090c057 1

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено