Івано-Франківськ

Прикарпатка продаючи товар в мережі втратила 101 тисячу гривень

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки афериста.

шахраї

У Коломиї жертвою Інтернет-шахрая стала 38-річна жінка, яка намагаючись продати одяг, втратила 101 тисячу гривень. Спершу жінка втратила 25 тисяч гривень, перейшовши на невідомий інтернет-ресурс. А згодом повіривши нібито працівникам банку втратила ще 76 000 гривень.

“Коломиянка розповіла, що нещодавно на одному з Інтернет-сайтів виставила оголошення про продаж товару. Одразу ж на один із месенджерів з нею зв’язався потенційний покупець, який виявив бажання придбати речі. Покупець надіслав повідомлення з посиланням на Інтернет ресурс, нібито, для перерахунку грошей на карту, та надав певні інструкції продавчині, які та виконала. Невдовзі жінка помітила, що з її карти зникло 25 000 гривень”, – повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Надалі до заявниці зателефонувала нібито працівник банку та повідомила, що з її рахунку шахраї намагаються зняти гроші. Отож, для їх збереження необхідно здійснити перерахунок грошей на карту, яку вказала співрозмовниця.

Потерпіла повіривши, перерахувала 76 000 гривень. Таким чином, зрозуміла, що потрапила в шахрайську пастку, залишившись без грошей та товару.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та вживають заходи для встановлення особи зловмисника.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено