Івано-Франківськ

За добу на Прикарпатті трапилося 16 пожеж в екосистемах: що горіло (ФОТО)

Загальна площа пожеж - близько 5 га.

02ed1e95 3062 471d 9f6f 2fc0160c6919.jpg scaled

Протягом минулої доби рятувальники ліквідували 16 пожеж в екосистемах Прикарпаття.

Про це повідомляє ПІК з посиланням на ДСНС Івано-Франківщини.

Окрім пожеж сухої трави, за минулу добу на території області зареєстрували лісову пожежу та дві пожежі побутового сміття на відкритих територіях полігонів твердих побутових відходів.

“Вчора вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави та очерету біля озера, на загальній площі 2,5 га, пожежа трапилась у селі Княгиничі Рогатинської ТГ , ще 2 га сухої трави згоріло в селі Небилів Перегінської ТГ, Калуського району, інші пожежі сухої трави на меншій площі, було ліквідовано в багатьох територіальних громадах області”, – йдеться у повдіомленні.

Цього ж дня надзвичайники ліквідували лісову пожежу у селі Пасічна Надвірнянського району, де горіла суха трава та підстилка на декількох осередках загальною площею 2 га.

Також, загасили пожежі на полігонах твердих побутових відходів, одна з пожеж трапилась у селі Рибне та у селі Тростянець.

Вчора, 8 рейдових груп під час перевірки територіальних громад виявили чотирьох правопорушників. На них склали адмінпротоколи.

Нагадуємо, спалювання сухої рослинності заборонено законом. За це передбачена адміністративна відповідальність і штраф від 3 060 до 6 120 грн.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено