Івано-Франківськ

782 доба війни: ворог 16 разів намагався прорвати оборону ЗСУ біля Красногорівки та Новомихайлівки

Розпочалася сімсот вісімдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби на фронті відбулося 54 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 98  обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Часів Яр, Нью-Йорк, Кліщіївка Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку, нашими захисники відбили вісім атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Уманське, Новокалинове, Первомайське та Нетайлове Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка та Новомихайлівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 16 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог 9 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити ЗСУ із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, загарбники здійснили чотири безуспішні атаки на позиції наших військ.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 22 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили п’ять пунктів управління та склад боєприпасів ворога.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено