Івано-Франківськ

Чому вам потрібен щоденник із логотипом фірми?

Для категорій людей, які люблять писати вручну, або відносяться до візуалів, паперовий щоденник – взагалі знахідка.

111222 1

Кожна ділова людина має мати щоденник-записник. Попри розповсюдженість цифрових технологій, саме паперовий формат надає найкращий візуальний ефект. В ньому зручно робити нотатки та планувати свій день. А ще можна придбати щоденник на замовлення. Таким чином ви зможете отримати записник із тим дизайном, який вам подобається, або тим, що мотивує вас до роботи (наприклад, фірмовою символікою).

Навіщо потрібен паперовий планер?

Таке питання наразі задають мільйони людей, адже у кожного в телефоні є нотатки та різноманітні додатки для зручного планування дня. Але багато хто все ж таки надає переваги паперовому варіанту. І ось чому:

  • паперовий щоденник не залежить від заряду батареї на телефоні, навіть якщо немає електрики або ви просто забули зарядити свій гаджет, важлива інформація не втратиться;
  • паперовий щоденник не дасть збій системи, як це може зробити телефон або планшет (а ще гаджет можна загубити або зламати);
  • візуальне сприйняття інформації з паперу завжди краще, до того ж вам не потрібно напружувати зір, щоб передивитись всі свої плани на наявний чи наступний день.

Для категорій людей, які люблять писати вручну, або відносяться до візуалів, паперовий щоденник – взагалі знахідка. Його можна використовувати для планування справ, запису певних думок, відстежування особистих цілей та робочих моментів. Головне, щоб записник був якісний і мав привабливий зовнішній вигляд.

На що звернути увагу, замовляючи щоденник

В першу чергу – це якість самого записника. Щільна палітурка, надійна зв’язка аркушів, гарний папір та читальний шрифт. Це дійсно важливо, адже мало хто захоче робити записи в розірваному блокноті. 

По-друге – це якість зображення, що наноситься. І тут дуже важливо правильно вибрати фірму, яка виготовить замовлення. Компанія vip-print має багаторічний досвід у створенні різноманітної промо-продукції. Фірма працює лише з сучасним обладнанням і фарбами. А в каталозі можна вибрати саме той щоденник, що задовольнить вашим запитам.

Замовляйте партію для співробітників, на подарунок друзям або як промо продукцію. Ви точно будете задоволені.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено